Άγγελοι της Χαράς

Άγγελοι της Χαράς

Άγγελοι της Χαράς

Μία από τις ωραιότερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε και είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε όλοι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα ήταν η παρουσίαση του προγράμματος της Μ.Κ.Ο. «Άγγελοι της Χαράς».

Όραμα των Αγγέλων της Χαράς είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους που περνάνε μια δοκιμασία  ή βιώνουν μια ευαίσθητη φάση της ζωής τους να ανοίξουν ένα παράθυρο στην Χαρά.

Το δικό μας παράθυρο άνοιξε και υποδεχθήκαμε την πιο χαρούμενη ομάδα αποτελούμενη από την κα Δάφνη Καφετζή (ηθοποιό), την κα Ειρήνη Δαπουλάκη (ζωγράφο) και την κα Άννα Bohmig (υπεύθυνη προγραμμάτων) και μοιραστήκαμε μαζί τους ένα υπέροχο δημιουργικό ταξίδι μέσα από τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι, το γέλιο και την χαρά για 7 ολόκληρους μήνες.

Μέσα από τις Τέχνες του Θεάτρου και της ζωγραφικής οι Άγγελοι της Χαράς οδήγησαν τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα να εμπνευστούν και να εικονογραφήσουν το παραμύθι.

«Η Μάγισσα Μαυράσπη».

Στο τέλος του προγράμματος τα παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος με την ομάδα των Αγγέλων της Χαράς παρουσίασαν τα εικαστικά τους έργα, δραματοποίησαν το παραμύθι που εμπνεύστηκαν από το διαδραστικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν.  Στην παρουσίαση του προγράμματος παρευρέθηκε η Διευθύντρια της ΜΚΟ Άγγελοι της Χαράς κα Αγγελική Βούλγαρη η οποία παρέδωσε στα παιδιά το παραμύθι σε έντυπη μορφή.

Παράλληλα οι Άγγελοι της Χαράς με την ηθοποιό κα Δάφνη Καφετζή και τον ηθοποιό κ. Βασίλη Παναγιωτίδη  παρουσίασαν και το δικό τους θεατρικό στο οποίο συμμετείχαν και τα παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε τους Αγγέλους της Χαράς για το υπέροχο ταξίδι που μας χάρισαν, και ευχόμαστε να έχουν πάντα αυτοί την δύναμη, την διάθεση να προσφέρουν Χαρά εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.