Οι Άγγελοι της Χαράς στο πλευρό του Χατζηκυριακείου

Οι Άγγελοι της Χαράς στο πλευρό του Χατζηκυριακείου

Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι μια Εμψυχωτική Ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, ζωγράφους κ.ά.), μουσικοθεραπευτές, παιδαγωγούς, ψυχολόγους και επιστημονικούς συμβούλους που έχουν κοινό όραμα την προσφορά στον άνθρωπο. Προσφέρει ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω της τέχνης σε παιδιά που νοσηλεύονται ή που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, σε ηλικιωμένους και σε άτομα με αναπηρίες. Δημιουργήθηκε το 2011 και πήρε νομική μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας το 2014.

Αμέσως μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, λόγω COVID-19, οι «Άγγελοι της Χαράς» προσάρμοσαν τις δράσεις τους σε ψηφιακές. Δημιούργησαν έτσι το πρόγραμμα ψηφιακών δράσεων «Είμαι Εδώ Μαζί σου».

Στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, έφεραν την χαρά της δημιουργικότητας με «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ». Μια οπτικοακουστική παραγωγή πέντε επεισοδίων που συνδυάζει τον χορό με το θεατρικό παιχνίδι και στέλνει το μήνυμα ότι στις δύσκολες καταστάσεις δεν εγκαταλείπουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με όχημα την φαντασία μας μπορούμε να πάμε παντού!

aggeloi-tis-xaras-magiko-vivlio-1
aggeloi-tis-xaras-magiko-vivlio