Ένα ευχαριστώ στους χορηγούς μας!

Ένα ευχαριστώ στους χορηγούς μας!

Κάποιοι Συνάνθρωποί μας, Εθελοντές, Ομάδες Εθελοντών, Εθελοντικές Οργανώσεις, Εταιρείες, Σύλλογοι, δεν έχουν μείνει αδιάφοροι σε αυτή την πανδημική κρίση και αντιδρούν στηρίζοντας ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. Η ανταπόκριση είναι συγκινητική και η αλληλεγγύη έμπρακτη είτε με την μορφή χορηγίας, είτε με την δωρεάν διάθεση ειδών.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τους υποστηρικτές του κοινωνικού του έργου και ευχαριστεί θερμά τους ευγενικούς δωρητές και χορηγούς του Ιδρύματος».

Οι εταιρείες είναι:

– Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, όπου δώρισε 45 κιβώτια κατεψυγμένα λαχανικά και 20 κιβώτια συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

 

– Η ORANGE FRESH όπου δώρισε φρέσκα πορτοκάλια και αποχυμωτή στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

 

 

– O Σύλλογος Αποφοίτων της SaintPaul, που δώρισε τρόφιμα στο Ίδρυμα

 

 

– H TommyHilfiger

– H HENKEL

– H MISKO

– H MKO ΔΕΣΜΟΣ που διέθεσε καθαριστικά και απολυμαντικά δωρεάν και ένα laptop για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητριών του Ιδρύματός μας.

– Ο Δήμος Πειραιά

– Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, όπου δώρισε σε καθε παιδί του Ιδρύματος μας μια τσάντα που περιείχε λαμπάδα, πασχαλινό αυγό και δώρο.

– Η Εταιρεία POLYECO όπου κάλυψε με χρηματική δωρεά μέρους του κόστους θέρμανσης φυσικού αερίου για τις ανάγκες του Οικοτροφείου του Ιδρύματος για το ημερολογιακό έτος 2020.

– Η Ιωνική Σφολιάτα που είναι σταθερός χορηγός μας.

– Η COCA COLA (AMITA MOTION) όπου μας στήριξαν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση με δωρεά σε είδος.