Απολογισμός Γιορτής Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2019

Απολογισμός Γιορτής Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2019

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2018 στις 08:30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην Πέτρινη Αυλή του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2018-2019 των μαθητριών του Ιδρύματος με την θεατρική παράσταση «Μάθε μου να περπατώ».

Στην γιορτή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς κκ Σεραφείμ Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καράμπελας και μόνιμος εφημέριος του Ιερού Ναού του Ιδρύματος του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, ο τέως Πρόεδρος του Ιδρύματος και νυν Σύμβουλος ο κ. Γεώργιος Μπακούρης, ο Σύμβουλος Ταμίας κ. Φίλιππας Σκαραμαγκάς, ο κ. Παναγιώτης Ρήγος, μέλος του Δ.Σ, ο κ. Αλέξανδρος Νικολαΐδης μέλος του Δ.Σ. η πρώην πρόεδρος της Εφορίας Κυριών του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κα Σταυρούλα Γεωργοπούλου, το Ομότιμο Μέλος της Εφορείας Κυριών κα Ρούσσα Γερογιάννη, , ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Δρίτσας, η Βουλευτής Α’ Πειραιά με τον Σύριζα κα Ελένη Σταματάκη, η βουλευτής Α’ Πειραιά με τον Σύριζα κα Γεωργία Γεννιά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, γονείς, φίλοι, δωρητές και εθελοντές του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας Αναστασία Κατσιλιέρη.

Στην γιορτή βραβεύτηκαν οι μαθήτριες που αρίστευσαν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τα «Αριστεία Κουφογιάννη» ενώ παράλληλα δόθηκαν τα βραβεία στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου του Ιδρύματός μας Γεωργίου Ρεδιάδη για την προσπάθεια, επιμέλεια και πρόοδο που επέδειξαν οι μαθήτριές μας, τα βραβεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματός για την επιτυχή φοίτηση των μαθητριών μας στα Ειδικά Επαγγελματικά Σχολεία και το Αφοσίωσης και Συνέπειας.

Τα παιδιά μέσα από την θεατρική παράσταση «Μάθε μου να περπατώ» μας παρουσίασαν το ταξίδι του καθενός από εμάς για την δημιουργία της ταυτότητάς μας με συνοδοιπόρους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, τις αρχές και τις αξίες που έχουμε διδαχθεί.

Τέλος προσφέρθηκε μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα προσφορά από εταιρείες, καταστήματα και εθελοντές το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΥΙΟΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΡΑΒΑΧΙΛΛΕΑ, ο κος ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, η κα ΜΑΚΕΔΩΝ ΜΑΡΙΑ, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΛΟΥΞ» ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, το κρεοπωλείο ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ, το κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ, η εταιρεία Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – Γ. ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ , η εταιρεία COLD SIN , τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.