Απολογισμός Γιορτής Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2018

Απολογισμός Γιορτής Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2018

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 08:30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην Πέτρινη Αυλή του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 των μαθητριών του Ιδρύματος.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς κκ Σεραφείμ Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καράμπελας και μόνιμος εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου του Ιδρύματος, o κ. Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων για την Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Νικόλαος Γκίκας,  ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Χατζηιωάννου, ο Σύμβουλος Ταμίας κ. Φίλιππας Σκαραμαγκάς, ο κ. Παναγιώτης  Ρήγος, μέλος του Δ.Σ, η επίτιμη Διευθύντρια Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κα Ιωάννα Σανιδά, η πρώην πρόεδρος της Εφορίας Κυριών του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κα Σταυρούλα Γεωργοπούλου, το Ομότιμο Μέλος της Εφορείας Κυριών κα Ρούσσα Γερογιάννη,  η κα Σοφία Βασιλειάδου,  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο κ. Δημήτρης Ζαρίφης, Πρόεδρος  της Λέσχης Πολιτισμού Πειραιά, ο κ. Αντώνιος Βογιατζής , Πρόεδρος  του Μουσείου Πόλεως Αθηνών, ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Προϊστάμενος Μουσείου Πόλεως Αθηνών,  γονείς, φίλοι, δωρητές και εθελοντές του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κος Νίκος Γκίκας, και η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας Αναστασία Κατσιλιέρη.

 Στην γιορτή βραβεύτηκαν οι μαθήτριες που αρίστευσαν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τα «Αριστεία Κουφογιάννη» ενώ παράλληλα δόθηκαν τα βραβεία στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου του Ιδρύματός μας Γεωργίου Ρεδιάδη για την προσπάθεια, επιμέλεια και πρόοδο που επέδειξαν οι μαθήτριές μας, το βραβείο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματός για την επιτυχή φοίτηση των μαθητριών μας στα Ειδικά Επαγγελματικά Σχολεία. Παράλληλα απενεμήθησαν βραβεία Αθλητισμού,  Εικαστικά βραβεία  από την κα Εύα Γεράκη, από το Εργαστήρι Τέχνης  «Χρώμα»,  Βραβεία Κλασσικού Μπαλέτου από την κα Κατερίνα Ροδίου από τις Σχολές Ροδίου.

Στη γιορτή συμμετείχε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Keys of Change” με την παρουσίαση μουσικού προγράμματος με όλα τα παιδιά του δημοτικού. Τα κορίτσια  παρουσίασαν μια μουσική παράσταση με την συμμετοχή των δασκάλων τους κκ Σόνια Κούμα και Άννα Chifu, όπου η τελευταία παρουσίασε με την βοήθεια των παιδιών ζωντανή παράσταση κλασσικής μουσικής με την συνοδεία φλάουτου. Συντονιστής της προσπάθειας ο ιδρυτής του Οργανισμού Keys of Change κ. Ζαχαρίας Ταρπάγκος. Ακολούθησε η  μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Γαίας Λόγος» με την συμμετοχή των υπόλοιπων μαθητριών του Ιδρύματος με θέμα την διαχρονική σχέση του ανθρώπου με τη Γη.

Τέλος προσφέρθηκε μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα προσφορά από εταιρείες, καταστήματα και εθελοντές: ΣΤΡΑΒΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ, ΜΠΕΡΚΟΥΛΑΚΗ ΧΑΡΑ, ΜΑΚΕΔΩΝ ΜΑΡΙΑ, ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ, ΑΦΟΙ  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ, ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.

giortilixis1-2018
giortilixis2018