Απολογισμός Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2018

Απολογισμός Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2018

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υποδέχτηκε και φέτος στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις 14-15-16 Δεκεμβρίου στη Κλεισόβης 18 τους φίλους του Ιδρύματος  που στηρίζουν το έργο του κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Η διοργάνωση και διεξαγωγή του Bazaar στηρίχτηκε και στέφτηκε με επιτυχία χάρη στη βοήθεια των εργαζομένων, των εθελοντών που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, των  εταιρειών –χορηγών που συνέβαλαν καθοριστικά, ο καθένας με τον τρόπο του προσφέροντας  κρασιά, γλυκά, είδης  ένδυσης – υπόδησης, παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά.

Κατά την διάρκεια του Βazaar το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής απασχόλησε δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, τα Starbuks και Mikel φρόντισαν τους επισκέπτες ενώ η αγοραστική δύναμη του παζαριού ενισχύθηκε και  από τους εργαζομένους της ΙΟΝ και τα μέλη των Οδικών Πουλιών. Οι βάρδιες των εθελοντών επικουρήθηκαν από την ομάδα εθελοντών Team up της ΕUROBANK και η ΟΔΙΚ , ο ομάδα διαχείρισης κρίσεων ήταν παρούσα για να παρέμβει σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη.

Η  εικαστική παρέμβαση στην είσοδο του παζαριού από την χορογράφο και εικαστικό,  Βίλμα Ανδριώτη έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στην διακόσμηση του εξωτερικού χώρου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική αφού για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν ενισχύοντας το έργο του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

christmas-bazaar-xatzikiriakio1
ERGAZOMENOI-ION-christmas-bazaar-xatzikiriakio2
ODIK-ETHELON-EUROBANK-christmas-bazaar-xatzikiriakio4
christmas-bazaar-xatzikiriakio
christmas-bazaar-xatzikiriakio5
DSC_1424
IEK-OMIROS-christmas-bazaar-xatzikiriakio3
IMG_2034