Απολογισμός Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2020

Απολογισμός Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2020

Με γιορτινή διάθεση, χαμόγελα και ανταλλαγές ευχών πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στις 13-14-15/12/2019.

Εργαζόμενοι του Ιδρύματος, εθελοντές, χορηγοί, εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιών μας τίμησαν με την παρουσία τους για να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Την φετινή χρονιά μας τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητήριου με την κα Σταματίνα Μάρκου, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου

Για 2η συνεχόμενη φορά μια πολυπληθής ομάδα εθελοντών εργαζομένων του Ομίλου INDITEX με το σύνθημα «In Community Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε» συμμετείχε για 2 ημέρες από το πρωί στις 10:00 έως τις 8:00 το βράδυ στην εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού.

Στην προστασία των επισκεπτών τέθηκε το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού.

Για την φιλοξενία των Φίλων και Εθελοντών μας κατά την διεξαγωγή του παζαριού στήριξαν η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΕΕ και το κατάστημα της εταιρείας  STARBUCKS στο Πασαλιμάνι.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές του Ιδρύματος που διέθεσαν τις χειροποίητες δημιουργίες τους, τους χορηγούς που διέθεσαν δωρεάν τα είδη τους και σε όλους όσους συμμετείχαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα ακολουθήσει ιδιαίτερη μνεία στους χορηγούς που για άλλη μια χρονιά στήριξαν τις προσπάθειές μας.

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

christmas-bazaar-2019-1
christmas-bazaar-2019-2
christmas-bazaar-2019