Έναρξη ψηφοφορίας για την επιλογή προγράμματος ΜΚΟ προς χρηματοδότηση από την Global Sustain (2020)

Έναρξη ψηφοφορίας για την επιλογή προγράμματος ΜΚΟ προς χρηματοδότηση από την Global Sustain (2020)

Έναρξη ψηφοφορίας για την επιλογή προγράμματος ΜΚΟ προς χρηματοδότηση από την Global Sustain

Αγαπητοί/αγαπητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής Προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2020, που διοργανώνει η εταιρία Global Sustain και παρακάτω θα βρείτε τις σχετικές οδηγίες για την online ψηφοφορία

Για 13η συνεχή χρονιά, η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2020 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η online ψηφοφορία πραγματοποιείται από τη σελίδα της Global Sustain στο Facebook ή από Browser από 04/12/2020 και θα διαρκέσει έως τις 14/12/2020 (12:00 το μεσημέρι):

Μέσω Browser (Google Chrome ή Mozilla Firefox):
http://polls.globalsustain.org/index.php?pi=17&di=100733&st=ydff

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ψηφοφορία μέσω του browser Ιnternet Εxplorer δεν είναι εφικτή.

Σημαντικά Βήματα:

  1. Κάθε επισκέπτης πρέπει να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα ΜΚΟ, ενώ δικαίωμα στη ψηφοφορία έχουν όλοι.
  2. Θα σας σταλεί ένα E-mail στο οποίο σας ζητείται να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας. Κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο προκειμένου να γίνει δεκτή η ψήφος σας.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το E-mail, παρακαλούμε αναζητήστε το στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή αλλιώς επιβεβαιώσετε την ψήφο σας τηλεφωνικά στο 210 9271113 δηλώνοντας απλά το E-mail με το οποίο ψηφίσατε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ετήσιο πρόγραμμα, να ενημερωθούν για όλες τις συμμετοχές και να ψηφίσουν τα Προγράμματα ΜΚΟ που επιθυμούν, στο portal της εταιρίας.

Η τελική επιλογή για την ετήσια χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΜΚΟ της Global Sustain θα γίνει με βάση:

  • τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,
  • τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και την ανάδειξη των Προγραμμάτων των ΜΚΟ, τα οποία θα λάβουν τη χρηματοδότηση για το έτος 2020.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η Global Sustain έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 28 προγράμματα ΜΚΟ, στηρίζοντας σημαντικά το έργο των οργανισμών, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης αυτών, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους μέσω του www.globalsustain.org.