Η εταιρεία Vican ενισχύει με αντισηπτικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Η εταιρεία Vican ενισχύει με αντισηπτικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Vican Ν. Anagnostakis SA, που αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις προσταγές της εποχής και με έντονο το αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας αντισηπτικά για τα παιδιά και το προσωπικό του ιδρύματος.

Η εταιρεία Vican Ν. Anagnostakis SA ιδρύθηκε το 1976 από τον κ. Νίκο Αναγνωστάκη, πρόεδρο της εταιρείας, και έκτοτε δραστηριοποιείται με σημαντική παρουσία στην εισαγωγή και εξαγωγή παραφαρμακευτικών προϊόντων, ορθοπεδικών, καλλυντικών και προϊόντων O.T.C υψηλών προδιαγραφών. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να θεωρείται στην Ελληνική αγορά μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο αντικείμενο της με κύρια χαρακτηριστικά τα ποιοτικά προϊόντα, την κορυφαία εξυπηρέτηση, τη συνεχή επένδυση σε νέα προϊόντα αλλά και την ανθρώπινη κουλτούρα της.

Η απρόσμενη εμφάνιση της πανδημίας του Cov-19 επιτάσσει να σταθούμε στο πλάι όσων μας έχουν ανάγκη. Η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των οργανισμών που φροντίζουν για αυτές, είναι υποχρέωση όλων μας.