Η μεταμόρφωση του βαγονιού

Η μεταμόρφωση του βαγονιού

vagoni

Σεπτέμβριος 1999. Ο φοβερός σεισμός της ΑΘήνας με επίκεντρο την Πάρνηθα “χτύπησε” και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. 

Μετά από πολλές προσπάθειες Προσωπικού και Διοίκησης και την αγάπη των φίλων του Ιδρύματος εγκατασταθήκαμε στον Περιβάλλοντα Χώρο του Ιδρύματος………και αποκτήσαμε και ένα βαγόνι για να περνάμε τις ώρες μας μελετώντας αφού οι χώροι που μας στέγασαν προσωρινά ήταν εξαιρετικά περιορισμένοι. Στην πορεία αποκτήσαμε και άλλους χώρους και έτσι το βαγόνι έμεινε να μας θυμίζει εκείνες τις ημέρες που μας φιλοξένησε και αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της ζωής μας τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια.

Σεπτέμβριος 2018.  Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. 

Πέρασαν τα χρόνια και το βαγόνι που μας ταξίδεψε και μας συντρόφευε τις ώρες που μελετούσαμε για το σχολείο μαράζωνε και έχανε την λάμψη του. Όχι όμως και τους φίλους του Ιδρύματος που χάρις στην βοήθειά τους μπορούμε να συνεχίζουμε το έργο μας στα παιδιά”.

Η  πολυεθνική εταιρεία PPG, για πάνω από 130 χρόνια γνωστή στο χώρο των χρωμάτων για τα  πρωτοποριακά & ποιοτικά προϊόντα με σκοπό την προστασία και τον καλλωπισμό προϊόντων  και περιβαλλόντων, αποφασίζει στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να αναλάβει το κόστος και την εργασία που απαιτήθηκε για την εξωτερική αναμόρφωση του βαγονιού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας ευχαριστεί ολόψυχα τους διευθύνοντες, στελέχη και εργαζομένους της εταιρείας PPG για την ενεργή συμμετοχή τους  στην όλη προσπάθεια αναμόρφωσης του βαγονιού επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία για το περιβάλλοντα χώρο των παιδιών μας και συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμισή του.

Με την βοήθεια σας διατηρούμε στοιχεία του παρελθόντος που μας θυμίζουν την πορεία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος αλλά και την αμέριστη βοήθεια των φίλων του στο πέρασμα των χρόνων.

vagoni2
vagoni4
vagoni5
vagoni3