Η Revival στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Η Revival στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Ευχαριστούμε την Revival S.A για την ευγενική χορηγία της.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

Εδώ και 20 συναπτά έτη, η Revival S.A συναισθανόμενη την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, συνεισφέροντας στο κοινωνικό γίγνεσθαι με όλες τις δυνάμεις της. Οι πρωτόγνωρες δυσμενείς συνθήκες της τρέχουσας περιόδου, ενδυναμώνουν την αίσθηση ευθύνης και αναζωπυρώνουν την ανάγκη της προσφοράς στα κοινωνικά ασθενέστερα σύνολα.

Έτσι, η Revival προχώρησε σε ακόμα μία δωρεά, αυτήν τη φορά προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Το συγκινητικό έργο και η τεράστια προσφορά του Ιδρύματος του Πειραιά εδώ και 130 χρόνια παραμένουν σπουδαία και αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων. Οι δυσχερής συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει δυσκολίες στη λειτουργία του, ωστόσο οι άνθρωποι του Χατζηκυριάκειου, συνεχίζουν απρόσκοπτα να επιτελούν το θαυμάσιο έργο τους, φροντίζοντας 107 κορίτσια.

Το Ίδρυμα έχει θέσει τις βάσεις, ώστε να καταφέρουν τα παιδιά αυτά να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και η Revival γίνεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή με αίσθημα απόλυτης τιμής και χαράς