Η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει έμπρακτα το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει έμπρακτα το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans, στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Συνολικά και στα δύο ιδρύματα δόθηκαν περισσότερα από 3.000 τεμάχια, ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος CSR, έχουν διατεθεί από την εταιρία περισσότερα από 33.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, η Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ κ. Συλβή Γερογιάννη παρέδωσε στο Χατζηκυριάκειο τον καινούργιο ρουχισμό και τα υποδήματα, δείχνοντας την υποστήριξή της στο έργο του ιστορικού ιδρύματος. Η κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας ξενάγησε την ομάδα της SARKK στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, ενημέρωσε για το έργο του καθώς και τους μελλοντικούς του στόχους.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS, καινούργιος ρουχισμός και αξεσουάρ του brand καλύπτοντας βασικές ανάγκες των σπιτιών της Βάρης, του Πλαγιαρίου, της Θράκης, της Κρήτης, των Στεγών Νέων στο Π. Φάληρο και τη Θεσσαλονίκη και του Ξενώνα Βρεφών SOS. Η Συλβή Γερογιάννη μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας κ. Έλσα Σταθοπούλου, τον κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών και την κ. Σοφία Πανούση Συντονίστρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης συναντήθηκαν σε ένα από τα σπίτια του χωριού, γνώρισαν τα παιδιά και την μητέρα και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Η Sarkk ΑΒΕΕ καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες  προκειμένου να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους και κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, στο κέντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο άνθρωπος. Συνεχίζουμε για 6η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και αξεσουάρ σε φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο. Έτσι, και φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξαμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα Παιδικά Χωριά SOS. Αυτές οι ενέργειες μας γεμίζουν χαρά γιατί μπορούμε να προσφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις σε μία περίοδο δύσκολη όπου οι ανάγκες των Ιδρυμάτων είναι αυξημένες».

 

 Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

 

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, την Μολδαβία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.