Η Sarkk ΑΒΕΕ δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Η Sarkk ΑΒΕΕ δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Διατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, την Παρασκευή 19 Απριλίου επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ κ. Συλβή Γερογιάννη, συναντήθηκε με την κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου η οποία την ενημέρωσε για τα νέα του Ιδρύματος αλλά και για την πρόοδο των εργασιών και την πορεία της ανακατασκευής του Κεντρικού Κτιρίου του Χατζηκυριακείου το οποίο είναι ανενεργό από τον σεισμό του 1999. Το κτίριο έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «Έργο Τέχνης και Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο» και είναι ένα από τα πέντε ομορφότερα κτίρια της νεότερης ιστορίας της χώρας. Η κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει σταθερά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για εμάς, τα παιδιά είναι πηγή ζωής και δύναμης. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζουμε για 7η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και αξεσουάρ σε φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο προς αυτή την κατεύθυνση. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα Παιδικά Χωριά SOS. Η χαρά μας είναι μεγάλη κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τις εγκαταστάσεις τους, που ερχόμαστε σε επαφή με τα παιδιά και που συνδράμαμε με το τρόπο μας στο έργο τους».

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, την Μολδαβία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.
Η σειρά προϊόντων Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.