Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πλευρό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πλευρό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την εταιρεία Menarini που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος και στηρίζουν το έργο μας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με την Menarini, επισκέφθηκαν παρέα με τους Γιώργο Πρίντεζη, Ζακ ΛεΝτέι και Σάσα Βεζένκοφ το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα και μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και αγκαλιές!

Εκτός, όμως, από τα δώρα η Menarini παρέδωσε στο ίδρυμα και μια επιταγή με ένα σημαντικό ποσό.

“Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά μαζί με έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες και χορηγούς μας, την Menarini”, σχολίασε ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης. Και συνέχισε: “Ήρθαμε να προσφέρουμε λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά με τους αθλητές μας και να τους ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Είναι πολύ σημαντικό το έργο του ιδρύματος και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες, ειδικά για ένα ίδρυμα που βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και φροντίζουμε όλοι να το στηρίζουμε. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, αγάπη και να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε, όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, Γιώργος Συκιανάκης, τόνισε από την πλευρά του: “Είναι συγκινητικό να βρίσκεται κανείς εδώ στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό η Menarine Hellas, την οποία εκπροσωπώ, βρέθηκε σε αυτό το χώρο και προσφέραμε μερικές ευχάριστες στιγμές στα παιδιά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και ευχαριστώ ξανά τον Ολυμπιακό που είχε την καλοσύνη να είναι μαζί μας εδώ με διάσημους παίκτες για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά”.

Στην σημασία του να είμαστε δοτικοί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο στις γιορτές στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης: “Είναι πραγματικά από τις μέρες που νιώθεις πάρα πολύ όμορφα και με τον εαυτό σου, αλλά και γενικότερα. Αυτό που λέω κάθε φορά που βρίσκομαι σε τέτοια μέρη είναι πως αυτές οι πράξεις να μην γίνονται μόνο Χριστούγεννα και γιορτές, αλλά όλο τον χρόνο, γιατί αυτά τα παιδιά νιώθουν μοναξιά δώδεκα μήνες τον χρόνο, όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Συγχαρητήρια στην ομάδα που αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες γενικότερα και μας δίνει και εμάς την ευκαιρία να συνεισφέρουμε”.

Ο Ζακ ΛεΝτέι έδωσε δώρα και εισέπραξε αγάπη και χαμόγελα! “Ήταν όμορφα που ήρθαμε εδώ και δώσαμε κάποια δώρα. Μπήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θυμάμαι πως ένιωθα όταν ήμουν παιδί σε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή που βρίσκονται τα συγκεκριμένα παιδιά… Οπότε, είναι καλό που ήρθαμε εδώ και δώσαμε δώρα, αγκαλιές και αγάπη. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά”.

Στα χαμόγελα των παιδιών αναφέρθηκε και ο Σάσα Βεζένκοφ. “Είναι μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε στο Χατζηκυριάκειο για να μοιράσουμε χαμόγελα και δώρα στα παιδιά. Τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Να είναι καλοί μαθητές και πάντα να χαμογελάνε”.

xatzikiriakio-olympiacosbc2
xatzikiriakio-olympiacosbc5
xatzikiriakio-olympiacosbc6
xatzikiriakio-olympiacosbc3