Παιδικής Προστασίας

18/04/2022

Η Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας προσφέρει σε μαθητές και μαθήτριες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος από μια εξατομικευμένη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού.

30/03/2020

Αφιέρωμα της LIFO για το Χατζηκυριάκειο

Ευχαριστούμε θερμά τη LIFO που μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να αναλύσουμε πώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει το κοινωνικό έργο του Χατζηκυριάκειου αλλά και να περάσουμε το μήνυμα ότι θα κερδίσουμε τη ζωή μας νικώντας όλα τα εμπόδια
28/05/2019

Η Trident έδωσε χρώμα στην κεντρική είσοδο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

H Trident δίνει «γεύση» στην καθημερινότητα φέρνοντας το χρώμα σε σημεία της πόλης. Μέσω της δράσης αυτής υπόσχεται να μεταμορφώσει και δώσει μια νέα πνοή θετικής διάθεσης και αισθητικής σε σημεία όπως πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα, δρόμους κ.α.
24/05/2019

Share+Connect: Νέο app για δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Η εφαρμογή Share + Connect είναι μια πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από ομάδα  προγραμματιστών και εργαζομένων στις τηλεπικοινωνίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν  μέσω του Share + Connect τις εκάστοτε ανάγκες και να προσφέρουν τα αγαθά που επιθυμούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ή στον οργανισμό της επιλογής τους.
10/05/2019

Η Sarkk ΑΒΕΕ δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Διατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, την Παρασκευή 19 Απριλίου επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.