Χριστουγεννιάτικο παζάρι υπέρ του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Χριστουγεννιάτικο παζάρι υπέρ του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Χριστουγεννιάτικο παζάρι υπέρ του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας συμμετείχε στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε το ΙΕΚ “ΟΜΗΡΟΣ” στις 19 Δεκεμβρίου 2017.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου από τον Δήμο Πειραιά, κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας

Ο κ. Δαβάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων: “Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά να σας συγχαρώ γι΄ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η Δημοτική Αρχή Πειραιά, στηρίζει πάντα ενέργειες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχύσουμε κοινωνικούς φορείς της πόλης μας. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά Ιδρύματα του Πειραιά, που κοσμούν την πόλη μας καθώς ο σκοπός του είναι ιερός: να βοηθάει παιδιά, να τους δίνει ελπίδα για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτήν την ευγενή προσπάθεια από τις Σχολές ΟΜΗΡΟΣ”

Επιπλέον, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται στο Ίδρυμά μας εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει στα παιδιά του Χατζηκυριακείου ολική υποτροφία για τις σπουδές τους σε ένα από τα αντικείμενα που προσφέρουν τα ΙΕΚ.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την επιστολή προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.