δωρεές

Posidonia Events

Τα μεγαλύτερα και καλύτερα Posidonia Events όλων των εποχών έλαβαν χώρα στις αρχές Ιουνίου 2022. Μετά από 4 χρόνια απουσίας η παγκόσμια ναυτιλία συναντήθηκε ξανά ανεβάζοντας την Ελλάδα μας πολύ ψηλά. Από αυτή την γιορτή της ναυτιλίας, δεν θα μπορούσε να λείπει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, που τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια το στηρίζουν οι ναυτιλιακές και ο #Πειραιάς μας. Και αυτή η συμμετοχή μας οφείλεται αποκλειστικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε., κ. Θεόδωρο Βώκο και την ομάδα του. Όχι μόνο γιατί μας προέβαλαν δυναμικά μέσω της ιστοσελίδα τους, μέσω των αναρτήσεων τους στα επίσημα social media της έκθεσης, με την τοποθέτηση φυλλαδίου μας στις τσάντες των εκθετών, για την τιμή να προβάλλουμε τις δράσεις μας μέσω περιπτέρου στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, όπου πραγματοποιήθηκε το 3ο Posidonia Running Event, αλλά και για την επίσημη πρόσκληση του Προέδρου μας κυρίου Φιλίππου Σκαραμαγκά στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, όπου προέκυψαν αξιόλογες γνωριμίες και ευκαιρίες να παρουσιάσουμε το έργο μας, αλλά και για την διάθεση ενός μεγάλου ποσού από τα έσοδα του Running Event.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Dress2Undress

Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια της Dress2Undress. Τα κορίτσια μας ενθουσιάστηκαν με την εξαιρετική δωρεά σας!

Ποιοτικά ρούχα και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων!

Gropa Litsa

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κ.κ. Gropa Litsa και Matina Sarakatsanou YR για την ιδιωτική τους πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν είδη καθαρισμού και τροφοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Επίσης, ευχαριστούμε την καφετέρια ΝΕΗΛΥΣ, την μεταφορική Θωμάκος και κυρίως τον κόσμο που προσέφερε τρόφιμα, καθαριστικά και δωροεπιταγές

Our

unique learning environment

sparks physical growth and discovery while our creative curriculum, which combines the traditional and the progressive, supports each student’s growth.

Language Arts

Math

Science

Sports

Every

day we work to empower your child.

Research-based curriculum and individual learning experiences are integral to all the programs at Skole. Our teachers are dedicated and nurturing, which means their singular goal is to help your child meet milestones and become successful.

Our School Skole offers a path toward elementary school that can be personalized to meet each child’s needs.

Come

London, United Kingdom

20 Manchester Square
London W1U 360​

Phone:
+44 201 700 5353​

Email:
hi@kindergarten.com

and visit us.

Tell us a little bit about your family to get started. Come learn about the Scole experience!