Φέτος τα Χριστούγεννα η Sarkk ΑΒΕΕ βρέθηκε δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Φέτος τα Χριστούγεννα η Sarkk ΑΒΕΕ βρέθηκε δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Ευχαριστούμε θερμά τη Sarkk ABEE για την προσφορά καινούριου ρουχισμού και υποδημάτων Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Η Sarkk ABEE εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου σχετικά με τη δράση αυτή:

Η Sarkk ΑΒΕΕ για ακόμα μια φορά, διατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, να έχει προσφέρει πάνω από 36.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους όλα αυτά τα χρόνια.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, συναντήθηκε με την κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου. Μαζί επισκέφθηκαν όλους τους χώρους φιλοξενίας, μίλησαν για την πορεία των παιδιών ενώ στην συνέχεια πήγαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από το Ίδρυμα. Οι εθελοντές και τα παιδιά του ιδρύματος με πολύ μεράκι είχαν επιμεληθεί τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, τις μαρμελάδες, τα καλάθια με τα ποτά, τα στεφάνια αλλά και πολλά διακοσμητικά.
Στη συνέχεια η κ. Συλβή Γερογιάννη επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS κ. Έλσα Σταθοπούλου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο και τη «Μητέρα-SOS» κ. Χρύσα Στεργίου. Η κ. Χρύσα Στεργίου εξήγησε με λεπτομέρειες την καθημερινότητά της μαζί με τα παιδιά καθώς και τις δυσκολίες του ρόλου της.

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις, η Marketing & Communications Manager της Sarkk ABEE κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Η κοινωνική υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά αποτελεί σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της Sarkk ΑΒΕΕ και αναπόσπαστο τμήμα της . Για εμάς τα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, είναι δικά μας παιδιά. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελό τους. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζουμε να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε αυτούς τους φορείς καθώς θεωρούμε πολύτιμο το έργο που επιτελούν. Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των στόχων τους με τις δικές μας δυνάμεις».

—————————————————————————————————————————————————————————————-

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.
Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

—————————————————————————————————————————————————————————————-
Σχετικά με την Tommy Hilfiger
Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.