Το “Χατζηκυριάκειο” πάει θέατρο!

Ευχαριστούμε θερμά την EUROBANK που σε συνεργασία με την εταιρία SOCIALDOO A.E. μας πρόσφερε εισιτήρια για τις θεατρικές παραστάσεις «Τα Φώτα της Πόλης» στο Εθνικό Θέατρο, «Σκρουτζ Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» και «Ο ήχος των σκιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένα μεγάλο Eυχαριστώ και στην ALPHA BANK για τα εισιτήρια που μας χορήγησαν για την θεατρική παράσταση «Η Χάιντι και τα βουνά» στο Εθνικό Θέατρο.

Παρακολουθώντας τόσο σημαντικές και διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις, τα κορίτσια μας ήρθαν σε επαφή με το βουβό θέατρο και διαπίστωσαν την αξία της γλώσσας του σώματος στην ανθρώπινη επικοινωνία, εξερεύνησαν τον ήχο που μπορεί να κρύβεται στις σκιές και εντυπωσιάστηκαν με το πως ένας μόνο άνθρωπος, μπορεί να δώσει τη φωνή του σε τόσες διαφορετικές φιγούρες. Παράλληλα, είδαν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία να εξελίσσεται μέσα από τις μουσικές διαδρομές ενός μιούζικαλ, ενώ γνώρισαν και την Χάιντι, την αγαπημένη των παλαιότερων γενεών που έχει γίνει σύμβολο της θέλησης για τη ζωή.

Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη που μέσω της κοινωνικής προσφοράς των ανθρώπων της Eurobank και της Alpha bank τα κορίτσια μας αποκτούν ίσες ευκαιρίες στην ψυχαγωγία και την εκπαίδευση και καλλιεργούν το πνεύμα τους μέσα από τις τέχνες.