Δράσεις

Η Εθελοντική ομάδα της Eurobank μοιράζει χαμόγελα στα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου!

Η Εθελοντική ομάδα της Eurobank μαζί με τον chef ήρθαν και προετοίμασαν μία εμπειρία μαγειρικής για τα κορίτσια μας και ανέλαβαν το ρόλο του οικοδεσπότη. Σε ένα θερμό και ευχάριστο κλίμα τα κορίτσια μας έμαθαν για την προετοιμασία του φαγητού, τραπεζιού, κοπής και σερβιρίσματος και έλαβαν σημαντικές συμβουλές.

Read More »

Σεμινάριο για την Υγιεινή διατροφή από την Cosmoclinic

Στα πλαίσια του προγράμματος «Δράσεις Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής στον Δήμο Πειραιά για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού», πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου, ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο για την Υγιεινή Διατροφή από τις κυρίες Κατερίνα Μπάιζου και Μαρία Κυριακίδου από την Cosmoclinic.

Read More »

Meet the Future στο Ευγενίδειο Ίδρυμα

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα για τις φωνητικές εφαρμογές και την επαυξημένη πραγματικότητα παρακολούθησαν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα τα κορίτσια μας στις 20 Οκτωβρίου.

Read More »

Εκπαιδεύουμε τις νεότερες γενιές για μια ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου.

Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου το ενημερωτικό σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας στις 23 Οκτωβρίου.

Read More »

Η υγεία πάνω απ’ όλα!

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Πειραιώς και η Cosmoclinic συνεργάζονται με το Χατζηκυριάκειο στα πλαίσια της δράσης προληπτικής Ιατρικής του Δήμου.

Read More »

1ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Διονύσου “ΕπιλΕΓΩ το ΕΜΕΙΣ!

Το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου 2023, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είχε την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει στο 1ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου, το οποίο πλαισίωσαν με την παρουσία τους 22 μεγάλοι φορείς, με ένα κοινό σύνθημα που ακούει στο όνομα “ΕπιλΕΓΩ το ΕΜΕΙΣ! Για να γίνει το εγώ – εμείς…”.

Read More »

Είμαστε κοντά στα παιδιά της Ουκρανίας!

Πρόσφατα τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν χαρά σε μια ομάδα 100 παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση του Αγ. Αντρέα. Ένα βανάκι γεμάτο δώρα, που ετοιμάστηκαν με αγάπη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου τις εγκαταστάσεις, φέρνοντας στα παιδιά χαμόγελα και ελπίδα. Η αλληλεγγύη μεταξύ παιδιών

Read More »

Το “Χατζηκυριάκειο” πάει θέατρο!

Ευχαριστούμε θερμά την EUROBANK που σε συνεργασία με την εταιρία SOCIALDOO A.E. μας πρόσφερε εισιτήρια για τις θεατρικές παραστάσεις «Τα Φώτα της Πόλης» στο Εθνικό Θέατρο, «Σκρουτζ Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» και «Ο ήχος των σκιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ένα μεγάλο Eυχαριστώ και στην ALPHA BANK για τα εισιτήρια που

Read More »

Χριστουγεννιάτικη βόλτα με το τραμ και δώρα από τον Άγιο Βασίλη!

Φέτος η ΣΤΑ.ΣΥ, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ετοίμασε μια πρωτότυπη έκπληξη για τα κορίτσια μας.Στις 20 Δεκεμβρίου, ο «χριστουγεννιάτικος» συρμός του τραμ με οδηγό τον «Άγιο Βασίλη» και επιβάτες τα κορίτσια μας, ξεκίνησε από το ΣΕΦ και διέσχισε τον στολισμένο Πειραιά σε μια μοναδική διαδρομή,

Read More »