Μια αξέχαστη εκπαιδευτική εκδρομή στον μαγικό κόσμο του Xplore Oceans!

Τα κορίτσια μας από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τον εντυπωσιακό θαλάσσιο κόσμο που μας περιβάλλει, και να ανακαλύψουν μυστηριώδη πλάσματα του βυθού και θαλάσσια είδη από τροπικά και εξωτικά μέρη, με την εκπαιδευτική εκδρομή που οργανώθηκε στο ενυδρείο Xplore Oceans!

Οι εξαιρετικές συνοδοί του χώρου Βασιλική και Αφροδίτη, έδειξαν στα παιδιά μας πολλά είδη ψαριών, καρχαρίες, σαλάχια, βασιλικούς κάβουρες και πολλά άλλα μοναδικά πλάσματα με απίθανα χρώματα και ακόμα πιο ευφάνταστα ονόματα! Κυρίως όμως έμαθαν στα κορίτσια την αξία της προστασίας της θαλάσσιας ζωής.

Μετά από αυτή τη μαγική εμπειρία, τα παιδιά μας επισκέφτηκαν την ζώνη Adventure, όπου περιηγήθηκαν σε ένα μαγικό κάστρο, σε ένα περίπλοκο σκοτεινό λαβύρινθο, είδαν εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, είχαν την ευκαιρία να χτίσουν τη δική τους πόλη, να πάρουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας, να χορέψουν disco και να …. μεταμορφωθούν σε σούπερ ηρωίδες!!!

Ευχαριστούμε θερμά το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας για αυτή την υπέροχη εμπειρία, την στήριξη στην διεξαγωγή αυτής της εκπαιδευτικής εκδρομής στο Xplore Oceans και για τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για μάθηση και διασκέδαση!