Γίνε Εθελοντής

Το Χατζηκυριάκειο αγκαλιάζει οποιόδήποτε μέλος της κοινωνίας, μας προσεγγίζει με διάθεση για κοινωνική προσφορά. Υπάρχει πληθώρα αναγκών και ο καθένας που δηλώνει ενδιαφέρον μπορεί να βρει κάτι να συνεισφέρει βάση των ιδιαίτερων ικανοτήτων, γνώσεων και προσωπικότητας του.

Έλα μαζί μας και πρόσφερε!

Προφίλ Εθελοντή:

Πολλές από τις δράσεις μας και τις ενέργειες μας στηρίζονται στον εθελοντισμό.Αν έχεις διάθεση για προσφορά και θες να μας  στηρίξεις γίνε και εσύ εθελοντής προσφέροντας λίγο από το χρόνο σου. Αυτός ο λίγος χρόνος κάνει όλη τη διαφορά και είναι τεράστια συνεισφορά για τα κορίτσια μας και το Ίδρυμα.

 

Αν φοβάσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις, μην ανησυχείς. Χρειαζόμαστε εθελοντές για διάφορους σκοπούς, ειδικά την περίοδο δράσεων και εκδηλώσεων μας. Είτε είσαι εκπαιδευτικός, επιστήμονας, καλός με τις κατασκευές, επικοινωνιακός, καλός στο να γράφεις άρθρα ή έχεις κάτι άλλο που σε κάνει να ξεχωρίζει, έλα σε επικοινωνία μαζί μας και μαζί θα βρούμε πως μπορείς να βοηθήσεις.

 

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της οικογένειας του Χατζηκυριάκειου, η διαδικασία έναρξης της εθελοντική δράσης με το ίδρυμα μας έχει ως εξής:

Η εθελοντική προσφορά υπηρεσίας είναι πολύ σημαντική για μας στο «Χατζηκυριάκειο» και επιθυμούμε να αλληλεπιδρούμε με τους εθελοντές μας εξατομικευμένα. Συμπληρώνοντας την φόρμα Εθελοντισμού μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να βρούμε μαζί πώς να παντρέψουμε  τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και δυνατότητες σας με τις ανάγκες του ιδρύματος.

Λόγω της φύσης των προγραμμάτων εθελοντισμού που αναπτύσσουμε και μετά από μια αρχική εξέταση των αιτημάτων που λαμβάνουμε, και εφόσον υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να ενταχθείτε θα σας καλέσουμε σε προσωπική συνέντευξη  από ειδική επιτροπή του ιδρύματος η οποία θα σας καθοδηγήσει και θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες του εκάστοτε προγράμματος.

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας θα σας ζητηθεί η υπογραφή ενός συμφωνητικού εθελοντικής εργασίας που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα και την απασχόληση σας και κάποια απαραίτητα έγγραφα (βεβαίωση λευκού ποινικού μητρώου, υπεύθυνη δήλωση).

Καθόλη τη διάρκεια της εθελοντικής σας πορείας, το ίδρυμα θα είναι μαζί σας, παρέχοντας καθοδήγηση και εκπαίδευση ώστε να εξοικειωθείτε με τον χώρο και τις συνθήκες του έργου σας.


Στο «Χατζηκυριάκειο» αναγνωρίζουμε πάντα με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη την εθελοντική, ανιδιοτελή προσφορά.  Ο στόχος όλων μας παραμένει το να κάνουμε τα προγράμματα εθελοντισμού ακόμα καλύτερα για όλους. Για αυτό το λόγο,  κάθε πρόγραμμα εθελοντισμού ολοκληρώνεται με μια αξιολόγηση της όλης δράση. Σκοπός της αξιολόγησης είναι να επισημάνει τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, τόσο από πλευράς των εθελοντών όσο και από πλευράς του συντονιστή φορέα, ο διάλογος, η ηθική ανταμοιβή σας για την πολύτιμη βοήθεια σας και η διαρκή βελτίωση της εμπειρίας του εθελοντισμού. Κάθε πρότασή σας μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι και να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με την εθελοντική μας ομάδα.

Φόρμα Εθελοντισμού:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2104594078 & στο e-mail εθελοντισμού: ethelontismos@xatzikiriakio.gr